Kuba pic2 pic3 pic9 pic3 pic4 pic5 pic6 pic7 pic8

Контакти:

Наша адреса:
01033, Україна, м. Київ,
вул. Жилянська, 62/64, під'їзд 1, офіс 8
info@vaantour.com.ua
телефон (044) 501-33-00

Закордонні паспорти



Курс валют, погода

Ми на FACEBOOK

https://www.facebook.com/vaantour

Кіпр розширив перелік вакцин від COVID-19 для в’їзду туристів

Республіка Кіпр розширила перелік вакцин від коронавірусу (COVID-19), необхідний туристам для безперешкодного перетину кордону.

 

 

Зокрема, згідно з відповідним рішенням, республіка розширила перелік вакцин, сертифікати про вакцинацію якими, видані відповідними органом України, є підставою для безперешкодного перетину кордону Кіпру.

 

У списку вказані: Janssen/Johnson & Johnson Vaccine, Vaxzervia Vaccine (AstraZeneca), Pfizer-BioNTech Vaccine, Moderna Vaccine, Sputnik (Gam-COVID-Vac) Vaccine, Sinopharm (BBIBPCOVID-19) Vaccine, Sinovac (CoronaVac) Vaccine, AstraZeneca-Covishield, AstraZeneca-SKBio.

 

Відповідно до мапи Міністерства закордонних справ України, усім пасажирам, які летять на Кіпр, необхідно проходити реєстрацію на платформі CyprusFlightPass та завантажувати копію сертифіката про щеплення англійською мовою за 48 годин до вильоту.

 

Вакциновані пасажири можуть подорожувати до Кіпру без додаткових тестів. Невакцинованим українцям необхідно мати негативний результат молекулярного (ПЛР) COVID-тесту, зробленого в сертифікованій лабораторії в Україні протягом 72 годин до вильоту.

 

Кіпр розширив перелік вакцин від COVID-19 для в’їзду туристів

 

Джерело: https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/3296212-kipr-rozsiriv-perelik-vakcin-vid-covid19-dla-vizdu-turistiv.html