Kuba pic2 pic3 pic9 pic3 pic4 pic5 pic6 pic7 pic8

Контакти:

Наша адреса:
01033, Україна, м. Київ,
вул. Жилянська, 62/64, під'їзд 1, офіс 8
info@vaantour.com.ua
телефон (044) 501-33-00

Закордонні паспорти



Курс валют, погода

Ми на FACEBOOK

https://www.facebook.com/vaantour

Тест навіть для вакцинованих: Італія посилила правила в’їзду в країну

Наразі в країні підтверджено 27 випадків зараження «Омікроном».

 

 

Уряд Італії посилив правила в’їзду в країну через поширення штаму коронавірусу «Омікрон».  Обмеження торкнуться навіть вакцинованих жителів Євросоюзу.

 

Про це повідомляє Corriere della Sera.

 

«Ті, хто прибувають до Італії з країн Європейського Союзу і не пройшли вакцинацію, повинні будуть залишатися на карантині протягом п’яти днів і зробити тест на антиген за 24 години або ПЛР-тест не більше, ніж за 48 годин до в’їзду. Тест також стане обов’язковим для вакцинованих», – пише видання.

 

Запроваджується й обов’язкова 10-денна самоізоляція для невакцинованих мандрівників з третіх країн, а також італійців, які повертаються додому.

 

Вакциновані мандрівники повинні при в’їзді в Італію надати негативний ПЛР-тест, зроблений максимум за 72 години до в’їзду, або антиген-тест, зроблений не більше ніж 24 годин тому.

 

За даними видання, в Італії підтверджено 27 випадків зараження «Омікроном».

 

Штам коронавірусу «Омікрон»: що відомо


Новий варіант коронавірусу B. 1. 1. 529 вперше виявлений в Південній Африці 24 листопада. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) назвала новий штам коронавірусу грецькою літерою «Омікрон».

 

Цей штам має 32 мутації, що викликає занепокоєння у епідеміологів.

 

ВООЗ підтвердила, що потрібен час, щоб визначити, наскільки заразний цей штам, чи викликає він більш важкий перебіг захворювання, і наскільки ефективні методи лікування і вакцини проти нього.

 

https://www.unian.ua/tourism/news/test-navit-dlya-vakcinovanih-italiya-posilila-pravila-v-jizdu-cherez-poshirennya-omikronu-novini-11643373.html