Kuba pic2 pic3 pic9 pic3 pic4 pic5 pic6 pic7 pic8

Контакти:

Наша адреса:
01033, Україна, м. Київ,
вул. Жилянська, 62/64, під'їзд 1, офіс 8
info@vaantour.com.ua
телефон (044) 501-33-00

Закордонні паспорти



Курс валют, погода

Ми на FACEBOOK

https://www.facebook.com/vaantour

Кіпр скасує ПЛР-тести для вакцинованих туристів з березня

При цьому Кіпр скоротить «термін придатності» сертифіката вакцинації з 365 про 270 днів.

 

 

Кіпр з 1 березня 2022 року має намір скасувати обов’язкове ПЛР-тестування для повністю вакцинованих від коронавірусу туристів, що діє з кінця минулого року.

 
Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заяву міністра туризму Кіпру.

 
При цьому сертифікати вакцинації від мандрівників, які не отримували бустерну дозу вакцини, будуть дійсні тільки, якщо з моменту отримання останньої дози пройшло менше дев’яти місяців. На даний момент «термін придатності» ковідного сертифікату становить 365 днів.

 
Нещепленим мандрівника, як і раніше, буде дозволений в’їзд до країни тільки з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус, отриманого протягом 72 годин до прибуття в країну, або негативним результатом більш дешевого експрес-тесту, зданого протягом 24 годин до вильоту. Також їм буде потрібно здати ще один тест по прибуттю в аеропорт Кіпру за свій рахунок (15 євро в аеропорту Ларнаки і 19 євро в аеропорту Пафосу). Ще через 72 години після прибуття на Кіпр доведеться здати безкоштовний експрес-тест на коронавірус. На даний момент ці вимоги поширюються на всіх без винятку дорослих туристів, в тому числі вакцинованих. Від останньої вимоги звільняються лише туристи з бустерною дозою вакцини.

 
Крім того, всім туристам, які прибувають на Кіпр, необхідно мати при собі підтвердження реєстрації на платформі CyprusFlightPass.

Кіпр пом'якшує умови в'їзду для вакцинованих туристів / фото Марина Григоренко

 

Джерело: https://www.unian.ua/tourism/news/kipr-poslabit-umovi-v-jizdu-dlya-vakcinovanih-turistiv-z-1-bereznya-novini-11679091.html