Kuba pic2 pic3 pic9 pic3 pic4 pic5 pic6 pic7 pic8

Контакти:

Наша адреса:
01033, Україна, м. Київ,
вул. Жилянська, 62/64, під'їзд 1, офіс 8
info@vaantour.com.ua
телефон (044) 501-33-00

Закордонні паспорти



Курс валют, погода

Ми на FACEBOOK

https://www.facebook.com/vaantour

Австралія відкриється для туристів вперше за два роки

Вакцинованих мандрівників почнуть пускати цього місяця.

 

 

Прем’єр-міністр Австралії Скотт Моррісон оголосив, що країна знову відкриє свої кордони для вакцинованих мандрівників цього місяця.

 

Про це повідомляє агентство Reuters.

 

«Якщо ви пройшли подвійну вакцинацію, ми з нетерпінням чекаємо на вас знову в Австралії», – сказав Моррісон у понеділок.

 

Так, кордони будуть відкриті для вакцинованих проти коронавірусу з 21 лютого. На такий крок Австралія пішла вперше з березня 2020 року.

 

За останні місяці країна зробила кроки з ослаблення прикордонного контролю. Наприклад, почала пускати кваліфікованих співробітників з інших країн і організувала поїздки без карантину (так звані туристичні бульбашки) з деякими країнами, такими як Нова Зеландія.

 

Тепер влада докладатиме зусиль для відновлення туристичної галузі, яка, за словами керівного директора австралійської ради з експорту туризму Пітера Шеллі, впродовж двох років «стояла на колінах».

 

За даними державного органу з дослідження туризму Австралії, збитки від міжнародного і внутрішнього туризму з початку пандемії склали 72 млрд доларів США.

 

Як і скрізь у світі, кількість випадків захворювання COVID-19 в Австралії різко зросла за останні тижні через варіант «Омікрон».

 

Тепер більш як дев’ять з десяти австралійців старше 16 років повністю щеплені проти коронавірусу.

 

 

Джерело: https://www.unian.ua/tourism/news/avstraliya-vidkriyetsya-dlya-turistiv-vpershe-za-dva-roki-novini-11695912.html